Tietoa meistä

Olen Jussi Hartikainen ja olen ammatiltani puuartesaani. Alunperin tavoitteeni ei ollut päätyä puusepäksi, vaan puutöiden opettajaksi. Mietin jo ala-asteella, mikseivät opettajat osaa vastata kysymyksiini puusta. Miksi puu käyttäytyy tietyllä tavalla tai mitä sille jostakin syystä tapahtuu. Kysymyksiä oli paljon, mutta vastauksia vähänlaisesti. Päätin, että minulta vastaukset saa ja päätin opiskella puuartesaaniksi.

Valmistuin Petäjävedeltä, Jyväskylän ammattiopistosta vuonna 2008 ja pääsin suoraan töihin Jyväskylään Palokan Puutuote Oy:lle, jossa opin vanhemmilta puusepiltä paljon käytännön asioita ja sitä, miten hommat kannattaa oikeasti tehdä. Konkarit kertoivat asioita, joita ei koulunpenkillä opi.

Seitsemän vuotta olin sitten aivan toisen alan yrittäjänä, mutta puu vetovoima on vahva ja väkevä. Palasin puumieheksi takaisin ja tässä olen vähän puusta pölyisenä ja maalista valkoisena, mutta lopputulos on aina viimeisen päälle valmis.

Minä taas olen Tuomas Hartikainen, Jussia vajaan minuutin nuorempi. Vaikka olemmekin eri alojen ihmisiä, tiemme ovat kulkeneet jo yli kolmekymmentä vuotta rinta rinnan. Opiskelin liikuntaa Rovaniemellä, mutta aloin sitten kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen parturiyrittäjäksi. Yhdessä Jussin kanssa omistimme viisi parturiliikettä Oulussa ja Rovaniemellä, mutta nyt on aika alkaa suunnitella uusia asioita ja kulkea uusia polkuja.

HART Design on myös kansankoruja, joita valmistan mitä erilaisimmista esineistä ja kolikoista. Kun haluat tai tarvitset vaikkapa oman syntymävuotesi leimalla lyödyn sormuksen, valmistan sinulle sellaisen joko sinun toimittamastasi kolikosta tai hankin sinulle toivomasi kolikon sormuksen materiaaliksi.

HART Design on kovaa sydäntä. Jussi on yrityksen perustajana kovin sydän ja minä toisena osakkaana yhtä kova sydän. Kovinkin sydän on pehmeä uusille ajatuksille ja ideoille.

Kun siis tarvitset uuteen yritykseesi tai kotiisi kalusteiden asentajaa ja fiksaajaa, ota yhteyttä Jussiin

jussi.hartikainen@hartdesign.fi

Kun haluat ilahduttaa itseäsi tai ystävääsi persoonallisella korulla, laita viesti Tuomakselle

tuomas.hartikainen@hartdesign.fi